Privatni letovi

Ovo je Vaša prilika da Vas onaj ko Vas voli, zavoli još više. Vaš partner će zavoleti ideju o letenju balonom, odnosno Vaš privatni let nebom. Prelepi panoramski pogled na zemlju i nebo ostaviće Vas bez daha. I imajući u vidu da su letovi u balonima poznati po tome što su tihi, može se desiti da se ponovo zaljubite. Moći ćete da proslavite sa partnerom neki dogadjaj u privatnoj vožnji balonom ili da dovedete porodicu ili prijatelje koji bi uveličali Vašu važnu proslavu.

U ovom prekrasnom okruženju možete odabrati poljubac kako biste označili početak nove faze u životu sa dragom osobom. Bez obzira da li se odlučite da samo uživate u putovanju ili da spustite jedno koleno na zemlju sa prstenom, uz živopisne boje pejzaža u pozadini ili visoko među oblacima, mi Vam možemo pomoći da ti trenuci budu ubeleženi u večnost.

Kontaktirajte nas!

Baloni na topao vazduh Srbija, Vožnja balonom Srbija, Festivali balonara Srbija, Poklon vožnje balonari, Balloon Ride Poklon, Sertifikati za vožnju balonom Balonara Srbija, Letenje Balonom na topao vazduh, Romantična putovanja balonom, venčanje balonom, Venčanje u balonu. Venčanje