Balonari Srbija Balonari Srbija Balonari Srbija
Bugarska
Rumunija
Hrvatska

Ove godine učestvujemo u nekoliko festivala u: Kruševcu (Srbija), Berlinu(Nemačka), Sarajevu(Bosna) Pridružite nam se da idemo zajedno!

Najbolje mesto za uživanje u balonima jeste događaj koji se održava kod Kruševca. Vrućim balonima vozi se veliki broj entuzijasta koji predstavljaju svako svoju zemlju, odnosno domaćina. Na Vama je da odlučite da li želite da budete deo svečanosti i da se vozite u balonu ili jednostavno gledate i snimite avanturu na video snimku. Zovite nas odmah da zakažete vožnju balonom ili saznate o predstojećem festivalu balona. Neka naši stručnjaci služe za pomoć u pronalaženju najvećih regionalnih zabava u balonima..

Naši ponuđači se bave ponudama koje Vas mogu uputiti na festival toplog vazduha u regionu. Takođe možemo da Vas spojimo sa letom toplog vazdušnog balona po Vašem izboru, bez obzira da li želite let za jednu ili više osoba. Zaista se nadamo da ćete odlučiti da probate balone, koji će na Vas zasigurno ostaviti dugotrajan utisak. Pozovite nas i mi ćemo biti tu za Vas. Nadamo se da ćete uživati.

Baloni na topao vazduh Srbija, Vožnja balonom Srbija, Festivali balonara Srbija, Poklon vožnje balonari, Venčanje u balonu, Sertifikati za vožnju balonom Balonara Srbija, Letenje Balonom na topao vazduh